Reise

Skal du ut å reise?

Redd for å få med deg veggedyr og kakerlakker hjem? Vår forsikring dekker bekjempelse av disse i din bolig.

Lurer du på hva du har fått i hus?

Det er deilig å feriere i utlandet, men ferieminnene blir kanskje ikke like hyggelige hvis du tar med deg uønskede blindpassasjerer som veggedyr eller kakerlakker hjem i bagasjen.

Får du disse skadedyrene først inn i boligen din kan det både være vanskelig og dyrt å bli kvitt dem. Med vår veggedyr- og kakerlakkforsikring hjelper vi deg med bekjempelsen hvis uhellet først skulle være ute. 

  • Bekjempelse av veggedyr og kakerlakker
  • Erstatningsbeløp kr 50 000
  • Skader som har oppstått før forsikringen trer i kraft.
  • Forhold som kun er skjemmende for bygningens utseende.
  • Kostnader for å påvise aktivitet eller skade.
Play Video

Har du forsikret din bolig mot skadedyr?

Eier du hus eller hytte, er det viktig å ha riktig forsikring. En vanlig forsikring dekker ikke skader på treverk som skyldes råte eller insekter. Den vil heller ikke dekke kostnadene for å bli kvitt ubudne gjester som stokkmaur, kakerlakker, skjeggkre, veggedyr eller andre skadeinsekter.

Ved å ha forsikring fra Norsk Hussopp Forsikring, kan du sikre deg økonomisk mot skader forårsaket av råte og insekter – og du vil få hjelp til å bekjempe insektene.

Økende risiko i både nye og eldre boliger​

Skader oppstår både i nyere og eldre boliger – og ofte på steder der det er vanskelig å oppdage problemene. Derfor er skadene som regel blitt ganske omfattende når de først er synlige – og kostnaden for tiltak kan koste deg dyrt. Et mildere og våtere klima øker risikoen ytterligere. 

Likevel står over halvparten av hus- og hytteeiere i Norge uten forsikring mot råte, insekter og skadedyr.