Forebygg skader

Å forebygge mot skader er å ta vare på det du har. En forsikring kan hjelpe deg økonomisk når uhellet er ute, men den kan ikke redde deg fra alle de praktiske problemene som følger med en skade. De kan man bare unngå ved å jobbe forebyggende, med regelmessig vedlikehold og ettersyn.

Jo tidligere en skade blir oppdaget, jo større er sjansen for at det kan settes i gang utbedringstiltak i tide til å unngå omfattende ødeleggelser. For de som eier hytter som ikke er jevnlig i bruk, kan det være lurt å avtale at noen tar en sjekk av bygningen med jevne mellomrom slik at eventuelle skader kan oppdages tidlig.

 

Råte- og skadedyrbloggen finner du mange gode råd for forebygging av skader og tips til hvordan du kan kontrollere og oppdage eventuelle skader før det blir omfattende ødeleggelser.

Aktuelle saker

Stokkmaur som har hulet ut en trestokk

Lyder kan avslører skadedyr og insekter

Hører du en kneppelyd, knitrende bruselyd, gnaging eller krafsing i veggen? Du tenker kanskje ikke over det, men noen ganger kan hørselen være et godt hjelpemiddel for å ha for å avdekke både skadedyr og insekter.

Les mer