Forebygg skader

Å forebygge mot skader er å ta vare på det du har. En forsikring kan hjelpe deg økonomisk når uhellet er ute, men den kan ikke redde deg fra alle de praktiske problemene som følger med en skade. De kan man bare unngå ved å jobbe forebyggende, med regelmessig vedlikehold og ettersyn.

Jo tidligere en skade blir oppdaget, jo større er sjansen for at det kan settes i gang utbedringstiltak i tide til å unngå omfattende ødeleggelser. For de som eier hytter som ikke er jevnlig i bruk, kan det være lurt å avtale at noen tar en sjekk av bygningen med jevne mellomrom slik at eventuelle skader kan oppdages tidlig.

 

Råte- og skadedyrbloggen finner du mange gode råd for forebygging av skader og tips til hvordan du kan kontrollere og oppdage eventuelle skader før det blir omfattende ødeleggelser.

Aktuelle saker

Flyvende maursverm? Ingen grunn til panikk

Sommeren er høysesong for flygemaur. De kan være ubehagelige, og de kan komme i tusenvis. Men det varer bare en dag eller to, og er ikke farlig eller skadelig. – Hold dører og vinduer lukket slik at de ikke kommer inn.

Les mer

Museumsbille på gul blomst

Slik kommer insektene seg inn i boligen

Selv om insektene er viktige for næringskjeden oppfatter vi dem ofte både som plagsomme og ekle. Til tross for at de fleste av dem er helt ufarlige, så kan noen gjøre skade. Slik kommer de seg inn i boligen og dette kan du gjøre for å forebygge.

Les mer