Forebygg skader

Å forebygge mot skader er å ta vare på det du har. En forsikring kan hjelpe deg økonomisk når uhellet er ute, men den kan ikke redde deg fra alle de praktiske problemene som følger med en skade. De kan man bare unngå ved å jobbe forebyggende, med regelmessig vedlikehold og ettersyn.

Jo tidligere en skade blir oppdaget, jo større er sjansen for at det kan settes i gang utbedringstiltak i tide til å unngå omfattende ødeleggelser. For de som eier hytter som ikke er jevnlig i bruk, kan det være lurt å avtale at noen tar en sjekk av bygningen med jevne mellomrom slik at eventuelle skader kan oppdages tidlig.

 

Råte- og skadedyrbloggen finner du mange gode råd for forebygging av skader og tips til hvordan du kan kontrollere og oppdage eventuelle skader før det blir omfattende ødeleggelser.

Aktuelle saker

Ekte hussopp under gulvet

Insekter og råtesopper angriper også nye boliger

Mange tror at det ikke er nødvendig å forsikre seg mot skadedyr og råteskader hvis de bor i nyere hus og hytter. Imidlertid er det flere eksempler på at råte kan oppstå tidlig i byggets levetid, og skadedyr kan du få i hus nesten uansett.

Les mer