Velkommen til ny nettside

Velkommen til vår nye nettside! Vi er stolte av å vise vårt nye «ansikt utad». Vi håper du liker den nye siden og finner akkurat det du leter etter.

Inger Kringlebotten, markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Norsk Hussopp Forsikring, har vært prosjektleder for de nye sidene. Visma Digital Commerce ved Thomas Jacobsen har bygget sidene i WordPress og Trygve Bernhardt Moen Haaland har oppdatert designet.

– Det har vært stort fokus på å bygge en brukervennlig side med logisk oppbygging, slik at det blir enkelt for kundene våre å finne frem. Samtidig er sidene mer moderne, mobilvennlige og hastigheten er betydelig forbedret, forteller Kringlebotten

Bedre kundeopplevelse

De nye sidene er bygget med kundene i fokus. Det skal være enkelt for kundene å finne svar på spørsmålene de har og å melde skade.

– Vi har bygget opp sidene etter hva som blir etterspurt av våre brukere, og har lagt til rette for at de som besøker siden skal finne det de leter etter. Sidene er mer oversiktlig, det er enkelt å navigere, og ikke minst er det innhold tilpasset alle faser i kundereisen, sier Inger Kringlebotten.

Rundt 70 % av alle besøkene til siden kommer fra mobil. Trendene og utviklingen tilsier at mobilbruken bare vil øke i fremtiden.

– Både mobiltilpasning og bedret hastighet har vært viktige prioriteringer. Vi vet at brukerne våre i stadig større grad søker informasjon fra mobiltelefonen. Samtidig må svarene på spørsmålene komme raskt. Vi er glade for å kunne tilby kunden begge deler, sier prosjektlederen.

Makreds- og kommunikasjonsansvarlig
Inger Kringlebotten

Godt innhold

Råteskader og besøk av insekter og skadedyr i boligen kan være svært belastende for de involverte. Kundene våre ønsker hjelp til å forebygge og har et stort informasjonsbehov både under og etter skader.

– Vi har kundene og deres hjem i fokus og ser at kundene våre har et stort informasjonsbehov. Vi er ekspertene på forsikring av denne typen skader og vi ønsker at denne ekspertisen skal komme kundene våre til gode. Derfor er innhold en viktig prioritering, forklarer Kringlebotten. 

Vil du gi oss tilbakemelding?

Vi håper du synes det er lettere å finne det du trenger. Si gjerne fra hvis du ikke finner det du leter etter, eller har forslag til forbedringer. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre sidene best mulig og tar gjerne imot innspill og tips fra dere som bruker siden. Eventuelle tilbakemeldinger kan sendes direkte til inger@hussoppen.no