Tor Erik Silset ny adm. dir. i Norsk Hussopp Forsikring

– Sammen med medarbeidere, styret og partnere gleder jeg meg til å ta grep for å styrke Norsk Hussopp Forsikrings posisjon, sier Tor Erik Silset. Foto: Marianne Mork Andersen/Norsk Hussopp Forsikring

Styret i Norsk Hussopp Forsikring har ansatt Tor Erik Silset som ny administrerende direktør. Med ham har selskapet fått en leder med solid erfaring fra forsikring, finans og digitalisering.

Tor Erik Silset overtar stillingen som administrerende direktør etter Erik Hansen, som går av med pensjon etter sommeren. De neste månedene vil de to jobbe tett sammen, for å sikre en god overføring av oppgavene.

Stort potensial

Silset ser frem til lede arbeidet med å utvikle Norsk Hussopp Forsikring videre.

– Potensialet i selskapet er stort, og det skal vi utnytte. Sammen med medarbeidere, styret og partnere gleder jeg meg til å ta grep for å styrke Norsk Hussopp Forsikrings posisjon, som et attraktivt og relevant selskap for norske boligforsikringskunder, sier Silse

Mer relevant enn noensinne

Han viser til at selskapet har en lang historie og et solid fundament å bygge videre på. Dagens portefølje er på 1,2 millioner forsikrede boliger i Norge, der de fleste har sitt kundeforhold hos Norsk Hussopp Forsikring gjennom sitt hovedselskap.

– Fordi vår spesialitet er biologiske skader forårsaket av råte, dyr og insekter, har vi forsikringsprodukter som er mer relevante enn noensinne. Klimaendringer og økt reiseaktivitet i befolkningen skaper stadig nye utfordringer for boligeiere, sier Silset, og legger til:

– Vi har som mål å fortsette å være det foretrukne forsikringsselskapet og det sterkeste kompetansemiljøet innen vårt felt. For å klare det vil digitalisering, innovasjon og utvikling være sterke drivere i arbeidet vårt fremover. Nå ser jeg frem til å ta fatt på oppgaven med å lede selskapet videre, sier Silset.