Har du de forsikringene du trenger? Mange er ikke klar over at forsikring for råteskader og skadeinsekter ofte ikke inngår i en vanlig bygningsforsikring. Når du først har fått en råteskade eller skadeinsekter i hus, kan kostnaden for tiltak bli stor!

Med en forsikring fra Norsk Hussopp Forsikring, kan du sikre deg økonomisk for denne typen skader. Vi dekker også kostnadene for å bli kvitt de ubudne gjestene.

Rimelig tilleggsdekning
Spesialisert kompetanse
Økonomisk trygghet
Kundene i fokus
Ubegrenset erstatningsbeløp

Våre produkter for:

Ikke dekket av standardforsikring

Eier du hus eller hytte, er det viktig å ha riktig forsikring. En vanlig forsikring dekker ikke skader på treverk som skyldes råte eller insekter. Den vil heller ikke dekke kostnadene for å bli kvitt ubudne gjester som stokkmaur, kakerlakker, skjeggkre, veggedyr eller andre skadeinsekter. Ved å ha forsikring fra Norsk Hussopp Forsikring, kan du sikre deg økonomisk mot skader forårsaket av råte og insekter – og du vil få hjelp til å bekjempe insektene.

Økende risiko i både nye og eldre boliger

Skadene oppstår både i nyere og eldre boliger – og ofte på steder der det er vanskelig å oppdage problemene. Derfor er skadene som regel blitt ganske omfattende når de først er synlige – og kostnaden for tiltak kan koste deg dyrt. Et mildere og våtere klima øker risikoen ytterligere. Likevel står over halvparten av hus- og hytteeiere i Norge uten forsikring mot råte, insekter og skadedyr.