Fornyelse av forsikringsavtale

Gjelder tidligere kunder av Nemi og Tide Forsikring

Du har hatt vår råte- og skadedyrforsikring, inkludert i forsikringen din hos Nemi eller Tide Forsikring. Fra kommende fornyelse av forsikringen vil du få forsikringsdokumentene direkte fra oss i Norsk Hussopp Forsikring. Det vil ikke være noen endringer i forsikringsvilkårene, og du kan fortsatt være trygg på at du får samme raske og effektive hjelp hvis uhellet er ute.

Har du spørsmål håper vi du finner svar på disse i oversikten nedenfor. Eventuelt kan du kontakte oss på forsikring@hussoppen.no eller telefon 21 50 70 08.

Vanlige spørsmål

 • Viktig å beholde forsikringen i Norsk Hussopp Forsikring

  Råte- og insektskader utvikler seg over tid og forsikringen dekker den del av skaden som har utviklet seg i forsikringstiden. Sammenhengende forsikringstid i samme forsikringsselskap er derfor viktig ved fastsettelse av erstatningen etter skade.

 • Må jeg gjøre noe?

  Du trenger ikke gjøre annet enn å godkjenne og betale fakturaen for din forsikring når du mottar denne. Det er ikke gjort endring i dekningen og avtaletiden for forsikringen din blir videreført.

 • Hvem kontakter jeg hvis jeg har spørsmål?

  Du kan enkelt ta kontakt via kontaktskjema, sende oss en e-post eller ringe oss på telefon 21 50 70 08.

 • Om Norsk Hussopp Forsikring

  Norsk Hussopp Forsikring er markedsledende innen forsikring av råteskader og skadeinsekter. Vi har mer enn 80 års erfaring med denne typen skader og forsikrer 1,2 millioner norske boliger. Skulle uhellet være ute, kan du være trygg på at skadesaken din blir håndtert raskt og effektivt, med de beste metodene i markedet.

Om forsikringen
Mer informasjon om råte- og skadedyrforsikringen og vilkår finner du her.
Les mer >
Kontakt oss
Her finner du kontaktskjema. Hvis du sender oss en melding vil vi komme tilbake til deg i løpet av kort tid.
Kontaktskjema >