Fornyelse av forsikringsavtale – Nemi / Insr

Dere har hatt vår Skadedyrforsikring – Boligselskap som dekker bekjempelse av skadeinsekter, rotter og mus, inkludert i forsikringen hos Nemi. Fra kommende fornyelse av forsikringen vil dere få forsikringsdokumentene direkte fra Norsk Hussopp Forsikring. Det vil ikke være noen endringer i forsikringsvilkårene, og dere kan fortsatt være trygg på at dere får samme raske og effektive hjelp hvis uhellet er ute.

Har du spørsmål håper vi du finner svar på disse i oversikten nedenfor. Eventuelt kan du kontakte oss på forsikring@hussoppen.no eller telefon 21 50 70 08.

Les også: Med en skadedyrsforsikring får du rask, profesjonell hjelp, og unngår kostnader som løper løpsk.

Vanlige spørsmål

  • Må jeg gjøre noe?

    Du trenger ikke gjøre annet enn å godkjenne og betale fakturaen for forsikringsavtalen når du mottar denne. Det er ikke gjort endring i dekningen og avtaletiden for forsikringen blir videreført.

  • Hvem kontakter jeg hvis jeg har spørsmål?

    Du kan enkelt ta kontakt via kontaktskjema, sende oss en e-post eller ringe oss på telefon 21 50 70 08.

  • Om Norsk Hussopp Forsikring

    Norsk Hussopp Forsikring er markedsledende innen forsikring av råteskader og skadeinsekter. Vi har mer enn 80 års erfaring med denne typen skader og forsikrer 1,2 millioner norske boliger. Skulle uhellet være ute, kan du være trygg på at skadesaken din blir håndtert raskt og effektivt, med de beste metodene i markedet.

Om forsikringen
Mer informasjon om skadedyrforsikringen og vilkår finner du her.
Les mer >
Kontakt oss
Her finner du kontaktskjema. Hvis du sender oss en melding vil vi komme tilbake til deg i løpet av kort tid.
Kontaktskjema >